Magical Garden Tour

Magical Garden Tour

Tijdens de FlowerTrials krijg je op locatie Kolster in Boskoop de mogelijkheid om eens écht achter de schermen te kijken. De veredelaars HOKO Breeding, Walter Blom Plants en Kolster nemen je daar van 11 tot 14 juni mee op een Magical Garden Tour. Want hoe is het proces van al die Magical planten voordat het bij jou in de kwekerij komt? Tijdens deze tour ga je mee op de golfkar en leggen professionals op locatie je van alles uit over het veredelen. Klim je achterop?

Tijdens de Magical Garden Tour ontmoet je de Hydrangea moederplanten van HOKO Breeding, ontdek je een van de proeftuinen van Walter Blom Plants en krijg je een uitgebreid kijkje op de kwekerij van Kolster. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om ook de mensen achter de schermen aan het werk te zien. Je kunt ze onder andere vragen stellen over het veredelen, planten en weefselkweek stage III. Natuurlijk staat ook het salesteam klaar om kennis te maken en vragen te beantwoorden.

Noviteiten in het spotlicht
Dit jaar worden de noviteiten letterlijk in het spotlicht gezet op locatie Kolster. Ze krijgen tijdens de FlowerTrials hun eigen noviteiten plek. Laat je verbazen door het brede en nieuwe assortiment van Magical Garden Plants (met gemeenschappelijke soorten van onze bedrijven) en ontdek de top van zowel HOKO Breeding, Kolster als Walter Blom Plants. Stuk voor stuk krachtige rassen die door kleur, formaat, diversiteit en kwaliteit opvallen.

Growing better together
De sterke samenwerking tussen de drie bedrijven HOKO, Walter Blom Plants en Kolster zal je niet ontgaan. Naast een breed, eigen assortiment werken zij al jaren samen aan vernieuwingen en verbeteringen. Een goed voorbeeld hiervan zijn de Magical-selecties. Met verenigde krachten en know-how zijn zij in staat hoogwaardige producten te ontwikkelen en in de markt te zetten. Daardoor is iedere kweker, handelaar, retailer en eindgebruiker verzekerd van een prachtig product met een herkenbaar en sterk imago. Het salesteam vertelt daar graag alles over tijdens de FlowerTrials op locatie Kolster.

FlowerTrials
De FlowerTrials is hét evenement voor veredelaars om hun innovaties, creatieve concepten en het nieuwste assortiment te presenteren aan telers, handelaren en inkopers vanuit de hele wereld. Maar liefst 59 bedrijven zullen dit jaar exposeren op 30 verschillende locaties. FlowerTrials locatie Kolster in Boskoop is een van deze locaties.

FlowerTrials locatie Kolster
Adres: Rijneveld 122a, 2771 XR Boskoop
Datum: 11-13 juni van 08.00-18.00 en 14 juni van 08.00-15.00
 
Vergeet niet om je vooraf aan te melden via flowertrials.com

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie