Pyramide 25 jaar

30-06-2020    10:21   |    Goedemorgen

Pyramide viert feest. Op 28 juni 1995 werd het groothandelscentrum in bloemen, planten en hardware naast Royal FloraHolland in Naaldwijk opgericht bij de Kamer van Koophandel en de officiële opening was op 25 oktober 1995. Destijds was er geen plek waar bloemisten kleiner konden inkopen en daarom kochten zij op de klok grootschalig zelf in of zij deden dit gezamenlijk met een aantal bloemisten samen. Dit was voor bloemisten natuurlijk een erg onhandige situatie en zo is de wens ontstaan om een groothandelscentrum op te richten waar de bloemist kleinschaliger en toch breed kan inkopen.

"Inmiddels zijn we 25 jaar verder en is er een breed assortiment tuin- en kamerplanten, bomen, snijbloemen en accessoires, decoratie- en bloembinderij artikelen. Bij ons prettig kleinschalige groothandelscentrum vinden inmiddels niet alleen bloemisten, maar ook hoveniers, tuincentra, stylistes, etaleurs en concept stores al hun inkopen onder één dak. Er zijn zeven verschillende bedrijven in Pyramide gevestigd, die samen een volledig assortiment aanbieden, namelijk FleuraMetz, Studio Botanica, MEERGroothandel, Alflora, Dillewijn Zwapak, MultiSupplies en Toussaint. Ons centrum is 6 dagen per week geopend en er zijn koopavonden met speciale momenten, zoals Pasen, Moederdag, Valentijn en Kerst."

Mirjam van der Meer, voorzitter stichting Pyramide en eigenaar MEERGroothandel: “We kennen onze klanten graag van naam en verdiepen ons pro-actief in hun wensen en behoeften. We zijn dan ook best trots dat we als beloning een 8,8 gemiddeld voor klantcontact en 8,2 voor volledig assortiment hebben behaald. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst de helft van onze klanten graag bij ons cursussen wil volgen, zodat zij op de hoogte blijven van vakontwikkelingen en trends. Daarom zijn we behalve een groothandel, ook een opleidings- en inspiratiecentrum voor onze klanten. Regelmatig organiseren wij leuke en interessante demonstraties, workshops, cursussen en evenementen. Begin dit jaar was er een drukbezocht evenement gericht op duurzaam werken en ook later dit jaar staat er een interessant evenement weer op de planning. Als de situatie met het virus het toelaat, gaat dit evenement door en dan vieren we ons jubileum alsnog! We zijn onze klanten graag nog vele jaren van dienst!”

Over Pyramide
Bij Pyramide kunnen bloemisten, interieurbeplanters, stylisten, etaleurs, hoveniers, exporteurs en andere groen gerelateerde detaillisten hun inkopen doen. De zeven bedrijven van Pyramide (FleuraMetz, MEERGroothandel, Alflora, Dillewijn Zwapak, Studio Botanica, MultiSupplies en Toussaint Brasserie) bieden een compleet assortiment snijbloemen, tuin- en kamerplanten, accessoires, decoratie- en bloembinderij artikelen. "Van maandag tot en met zaterdag kan je in ons groothandelscentrum terecht voor al je inkopen. Pyramide is professioneel en prettig kleinschalig, met een volledig assortiment. Wij zijn hartelijk en klantgericht, waarmee we bedoelen dat we onze klanten graag van naam kennen en dat we ons pro-actief verdiepen in hun wensen en behoeften."


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Luister KAS Live! terug

Gisteren de uitzending van KAS Live! op Paprika Tasty Radio gemist? Je kunt 'm nog een keer rustig...