Stel jouw brandende vraag over LED aan Anja Dieleman!

11-09-2020    10:26   |    Goedemorgen

WUR-onderzoeker Anja Dieleman is op 16 september te gast in de uitzending van LED'S.GO.LIVE with Oreon op Paprika Tasty Radio. Zij zal haar visie over de invloed van LED op planten met de luisteraars delen.

Overstappen op LED-verlichting in een kas vereist kennis en inzicht in het hele systeem en de markt om het te laten werken en om gebruikers er voldoende vertrouwen in te geven om de stap massaal te maken. LED licht heeft een andere golflengte dan zonlicht of traditionele HPS verlichting, waar planten anders op reageren. Anja Dieleman is bijna 20 jaar senior onderzoeker plantenfysiologie bij de WUR en doet al jaren onderzoek naar de invloed van LED op planten en telen. Op 16 september is zij te gast in de uitzending LED’S. GO. LIVE. with Oreon.

Heb je een vraag over de invloed van LED, stuur deze dan naar info@spam-protectoreon-led.com en krijg hier tijdens, of na de uitzending antwoord op. LED’S. GO. LIVE. with Oreon is op 16 september te horen van 10.00 tot 12.00 uur.

Luisteren? Gebruik de Paprika-app voor iOS of Android of de app van TuneIn, die hier te downloaden is. Je beluistert dé tuinbouwzender van Nederland in de kas, op kantoor, thuis en onderweg. Alle live uitzendingen zijn later op de dag ook terug te luisteren via goedemorgen.podbean.com.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Nieuw bestuurslid BBH

Per 11 september is Rieneke van der Houwen toegetreden tot het bestuur van Bloemenbureau Holland (BBH). Zij...