Duurzame agf-verpakkingen van natuurkarton

27-01-2021    10:19   |    Goedemorgen

ACTUEEL HORTI THEMA - StC International B.V. en AGF-Holland starten een samenwerking voor de verkoop van groente en fruit verpakt in een duurzame AGF-verpakkingslijn 'Johannes'. De tijd is volgens beide bedrijven rijp voor een duurzame verpakkingslijn geschikt voor de AGF. Deze verpakkingslijn, genaamd Johannes, bestaat geheel uit zuiver ongebleekt natuurkarton verkregen uit duurzame houtkap. De verpakking laat de kwaliteit van groenten en fruit volledig in tact.

Jan van der Kaden van StC International B.V. en Johannes Janssen van AGF-Holland zijn zeer tevreden dat er een samenwerking tot stand is gekomen tussen beide bedrijven. AGF-Holland is sterk in het verpakken en het (door) ontwikkelen van verpakkingen. Daarnaast verpakt en levert zij groente en fruit in de duurzame Johannes verpakking aan o.a. een groeiend aantal supermarkten in Nederland. Voor uitbreiding binnen Europa was zij op zoek naar een sterke internationale speler. StC International heeft het groente versproduct beschikbaar en een zeer breed internationaal netwerk met klanten die geïnteresseerd zijn in het product. Samen kunnen ze zij hen een totaal concept van product aanbieden in een duurzame verpakking. Op dit moment levert StC groente en fruit in de Johannes verpakking aan klanten in Polen en Duitsland. Maar de vraag vanuit de Europese  klant wordt steeds groter merken ze bij StC.  Het product wordt bij de teler op locatie verpakt en af- tuin geleverd aan de klant. Vers en duurzaam passend bij het gedachtengoed achter dit concept.

Naast het aanbieden van een totaal concept aan de klant herkennen de heren, Jan en Johannes, zich ook in elkaars normen en waarden, transparantie en loyaliteit in de samenwerking. Belangrijke ingrediënten voor vruchtbaarheid. De Johannes verpakking bestaat uit manden en schalen in verschillende formaten, van klein tot groot, de handgrepen zijn stevig en maken ook de grotere maten tot een sterke verpakking.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws