Overheid biedt iedereen gratis online scholing aan

02-12-2020    10:14   |    Goedemorgen

Sinds 1 december zijn er voor iedereen van 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd gratis cursussen en trainingen beschikbaar, die zijn gericht op het versterken en verbeteren van vaardigheden.

Daarnaast kan de cursus of opleiding ook een eerste stap zijn richting omscholing naar een ander beroep of andere loopbaan met betere arbeidsmarktkansen. Zeker in tijden van corona verandert de arbeidsmarkt en is het belangrijk je te blijven updaten. Kijk op www.hoewerktnederland.nl voor meer informatie en het aanbod.
 
Iedereen kan dankzij de subsidieregeling van NL leert door gebruikmaken van het kosteloze scholingsaanbod. Het maakt daarbij niet uit of je werkt met een vast of flexcontract, zelfstandig onderneemt of tijdelijk niet werkt, aan de start staat van je carrière of al richting je pensioen gaat.
 
Om een cursus of training te volgen, kunnen deelnemers zich aanmelden bij één van de opleiders die een subsidie heeft gekregen. De opleider handelt verder de administratie en kosten af. Een centraal overzicht van het totale aanbod aan opleidingen en trainingen is hier te vinden.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws