Meedoen is leuk, winnen geweldig!

23-07-2021    09:51   |    Goedemorgen

Een nieuw sportevenement staat op het punt van beginnen: de Olympische Spelen. En dus gaan we ook weer voorspellen! Speel je gratis mee? Je kunt namelijk een exclusieve step winnen. Tja, in dat geval is winnen wellicht toch belangrijker dan meedoen...

HortiLympics is de logische opvolger van HortiSoccer. Het online voorspellingsspel is een initiatief van Steenks Service en Holland Hortimedia. Meespelen en inschrijven is gratis en kost je slechts enige minuten. Voorspel welke landen op 1, 2 en 3 eindigen in het medaillespiegelklassement en voorspel hoeveel medailles Nederland zal behalen in Tokio. Weet jij de uitslag het beste te voorspellen, dan maak je kans op een unieke prijs. Steenks Service stelt namelijk 5 special editions van de Steenks Service step beschikbaar. Handig om van A naar B te komen in de kas. En nog sportief ook!

Speel je ook mee? Ga snel naar www.hortilympics.nl. Zijn er uiteindelijk meerdere mensen met een goede voorspelling, dan telt het moment van inschrijven mee. Dus wacht niet te lang en speel mee! Om kans te maken op een van de gouden steps, dien je een van de social mediakanalen van Steenks (Twitter, Facebook of Instagram) te volgen.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Vakkundig

Op de locatie Next van Duijvestijn Tomaten worden de nieuwe tomatenplantjes voor de belichte kas er vakkundig...

Hoog bezoek Beyond Chrysant

Hoog bezoek voor Beyond Chrysant. Vertegenwoordigers van de Indonesische ambassade lieten zich bijpraten over...