Vanaf 23 maart Vireõ Home & Garden Fair in De Kwakel

18-03-2022    10:09   |    Goedemorgen

De professionele vakhandel is op 23, 24 en 25 maart van harte welkom op de Home & Garden Fair bij Vireõ in De Kwakel. Meer dan 40 topkwekers presenteren hier hun mooiste terras- en tuinplanten én concepten voor het komende seizoen.

De lente staat voor de deur en dat betekent dat de consument het binnen én buiten weer gezellig wil inrichten met mooie planten. Pieter Middelkoop, eventmanager bij Vireõ: "De mooiste planten en de nieuwste concepten kun je bewonderen op de Home & Garden Fair. De deelnemende kwekers nemen je graag mee in de laatste trends."

"Om wat voorbeelden te noemen: RM Plants presenteert 20 karren kuipplanten, waaronder olijfbomen en citrusbomen. Heemskerk Plant presenteert het gehele assortiment Mandevilla, óók de Summer Star Collection. Ripa plant laat haar nieuwste buitenarrangementen zien van het label Patio Creations. HPD Potplanten is aanwezig met de Outdoor rozenschalen. En Hedera Plant presenteert het Hedera-aanbod in diverse potmaten en kleuren.:

Wil je de beurs bezoeken? Laat dan even weten dat je komt. "Dan kun je in alle rust rondkijken of er een mooie aanbieding tussen zit", vertelt Middelkoop, "een hapje en drankje staan uiteraard weer klaar."


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws