Nieuwe Mastercourse voor sierteeltmanagers in 2022

25-10-2021    10:15   |    Goedemorgen

Na een pauze van twee jaar vanwege COVID-19, is Jungle Talks klaar voor een nieuwe Pro Manager Mastercourse Sierteelt. De mastercourse is bestemd voor toekomstige leiders in de sierteelt tussen de 25 en 40 jaar oud en vindt plaats begin 2022 plaats.

Onder de naam Pro Manager Mastercourse haalt Jungle Talks toptalenten uit de internationale tuinbouw naar Nederland. Het gaat daarbij om managers van tussen de 25 en 40 jaar die werkzaam zijn bij future-proof producenten van sierteelt en groenten uit de hele wereld. De kandidaten maken naar alle waarschijnlijkheid over een jaar of 5 deel uit van de directie van hun bedrijf en kunnen dan ook gekenschetst worden als de toekomstige ‘Captains of Industry’. Tijdens hun verblijf in Nederland brengen de jonge managers een bezoek aan de toonaangevende bedrijven binnen de Nederlandse tuinbouw. Aan de hand van thema’s worden de toptalenten wegwijs gemaakt in de sector en maken zij op directieniveau kennis met topbedrijven in Nederland.

Er is plaats voor 15 deelnemers. Heb je interesse in deelname of wil je meer weten over de Pro Manager Mastercourse Sierteelt? Check www.jungletalks.com of neem contact op met Ed Smit via ed@spam-protectjungletalks.com.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Hortispoor gelanceerd

Hortispoor is de nieuwe naam voor de vertrouwde lijn met sporenelementen van Van Iperen, aangevuld met een...