Doe mee met Hortilympics en win een exclusieve step!

22-07-2021    09:18   |    Goedemorgen

Het EK Voetbal en de Tour de France zijn achter de rug, maar er staat alweer een nieuw sportevenement op het punt van beginnen: de Olympische Spelen. En dus gaan we ook weer voorspellen!

HortiLympics is de logische opvolger van HortiSoccer. Het online voorspellingsspel is een initiatief van Steenks Service en Holland Hortimedia. Meespelen en inschrijven is gratis en kost je slechts enige minuten. Voorspel welke landen op 1, 2 en 3 eindigen in het medaillespiegelklassement en voorspel hoeveel medailles Nederland zal behalen in Tokio. Weet jij de uitslag het beste te voorspellen, dan maak je kans op een unieke prijs. Steenks Service stelt namelijk 5 special editions van de Steenks Service step beschikbaar. Handig om van A naar B te komen in de kas. En nog sportief ook!

Speel je ook mee? Ga snel naar www.hortilympics.nl. Zijn er uiteindelijk meerdere mensen met een goede voorspelling, dan telt het moment van inschrijven mee. Dus wacht niet te lang en speel mee! Om kans te maken op een van de gouden steps, dien je een van de social mediakanalen van Steenks (Twitter, Facebook of Instagram) te volgen.

Veel plezier en succes!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

EnergiekEvent drukbezocht

Het was volle bak op het eerste fysieke EnergiekEvent sinds drie jaar, waarvoor Delphy IC en Wageningen UR hun...