OK Plant breidt assortiment uit

OK Plant breidt assortiment uit

Vanaf januari 2022 verkoopt OK Plant ook Phalaenopsis in 12 cm kweekpot, onder het consumentenlabel Kolibri Orchids. De assortimentsuitbreiding is gerealiseerd door de overname van Leerdam Orchids in 's-Gravenzande, specialist in 12 cm én bijzondere concepten.

Afgelopen zomer introduceerde OK Plant het lifestyle merk Kolibri Company, een overkoepelend label van de consumentenmerken Kolibri Orchids, Kolibri Greens en Kolibri Home. Al meer dan 15 jaar verkoopt OK Plant Phalaenopsis in 9 cm kweekpot. Met de uitbreiding van het 12 cm assortiment speelt de kwekerij in op de groeiende behoefte naar een sterk en gevarieerd plantenschap met perfect passende potten en woonaccessoires tot oplossingsgerichte verkoopmeubels voor de betere groene vakhandel.

Teelt op niveau
Een speerpunt van OK Plant is om te groeien in een uniek assortiment en bijzondere concepten, met behoud van kwaliteit. "Met de aankoop van de kas van Leerdam Orchids per januari 2021 zijn we direct gestart met het renoveren van de kas. Dat is inmiddels alweer een jaar geleden", licht Rob Olsthoorn, directeur van OK Plant toe. "Hierdoor is de kas duurzamer geworden en is de kas geoptimaliseerd voor de teelt. Dankzij de inspanningen van onze teeltspecialist zal op korte termijn de 12 cm Phalaenopsis aan onze Kolibri Orchids-kwaliteitsstandaarden gaan voldoen."

Centrale verkoop en marketing
Kolibri Company is het startpunt voor een groene lifestyle met Kolibri Orchids (9 en 12 cm), Kolibri Greens (6 en 9 cm) en Kolibri Home (o.a. sierpotten 6, 9 en 12 cm en woonaccessoires). Vanaf 3 januari kunnen alle producten van de Kolibri-lijn 12 cm worden besteld bij de afdeling Verkoop van OK Plant. In Naaldwijk bevindt zich de showroom waar klanten geďnspireerd kunnen worden met het totale aanbod en terecht kunnen voor marketingondersteuning.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie