'Prijs zorgt voor motivatie, kennisdeling en inspiratie'

'Prijs zorgt voor motivatie, kennisdeling en inspiratie'

Dit najaar reikt Royal FloraHolland wederom de jaarlijkse Greenovation Award uit tijdens de Trade Fair Aalsmeer, omdat de veiling vindt dat duurzame innovaties een podium verdienen. Met jurylid Anne-Lotte Boudeling wordt alvast vooruit gekeken, waarbij zij tips geeft waar je op moet letten met jouw inzending.

"We leven in een tijd van veranderingen. Denk hierbij aan transities op gebied van stikstof, energie, klimaat, maar ook 'simpelere' veranderingen zoals het thuiswerken en de manier waarop we naar werk reizen vinden continu plaats", vertelt Anne-Lotte Boudeling. Net als vorig jaar is ze jurylid van de Greenovation Award. Als Corporate Social Responsibility (CSR) Officer bij FM Group houdt ze zich bezig met het uitvoeren van de CSR strategie bij het bedrijf.

"Op social media zie ik vaak vernieuwende projecten voorbijkomen waarin op een creatieve manier wordt ingespeeld op deze veranderingen. Toch merk ik dat dit soort innovaties vaak onopgemerkt voorbijgaan. De Greenovation Award zorgt er juist voor dat de duurzame inspanningen van bedrijven in de sierteelt een podium en daarmee extra aandacht krijgen. Dit zorgt weer voor motivatie, kennisdeling en inspiratie."

Lees hier verder

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie