Kekkilä-BVB neemt bedrijven over in Duitsland

15-12-2021    10:19   |    Goedemorgen

Kekkilä-BVB heeft een overeenkomst getekend voor de overname van de Duitse bedrijven Brill Substrate en Brill Papenburg Logistics, zo laat het bedrijf weten.

Het over te nemen bedrijf bestaat uit een in Duitsland gevestigde fabriek voor de productie van professionele substraten voor de Centraal-Europese markt en een eigen haven- en terminalgebied in Papenburg, Duitsland, aan de rivier de Eems. Brill Substrates is tevens voor 50% eigenaar van een substraatfabriek in Italië en heeft een eigen verkoopbedrijf in Frankrijk.

Brill Substrate en Brill Papenburg Logistics hebben samen een omzet van ruim € 25 miljoen en hebben meer dan 60 medewerkers in dienst. Deze cijfers zijn exclusief de omzet en het personeel van de Italiaanse eenheid. Na de overname zal de omzet van Kekkilä-BVB 350 miljoen euro bedragen en zullen er meer dan 600 mensen werken. Kekkilä-BVB is actief in 11 landen en exporteert al naar meer dan 100 landen. Het is het toonaangevend substraatbedrijf in Europa. "Deze transactie zal onze positie op de belangrijkste Europese markten van Duitsland, Italië en Frankrijk versterken", aldus Juha Mäkinen, CEO van Kekkilä-BVB.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws