Nieuw logo VDH Foliekassen

17-11-2021    09:53   |    Goedemorgen

Vanmorgen werd het nieuwe logo van VDH Foliekassen onthuld door Bernardus van der Heide, vertegenwoordiger Duitstalige landen, sales manager Johan van Tuijl en algemeen directeur Eric van der Klauw. De presentatie vond plaats op de ExpoSE beurs in Karlsruhe Duitsland, in de gecombineerde stand van VDH Foliekassen en AgrowSer.

In 2020 zijn beide bedrijven intensief gaan samenwerken en opereren ze gezamenlijk vanuit één hoofdkantoor in Waddinxveen.. VDH Foliekassen is gespecialiseerd in foliekassen op basis van Venlo en breedkap staalconstructies met kapsystemen, cabriokassen en gevelsystemen. AgrowSer heeft door de jaren heen een gerenommeerde naam weten op te bouwen met foliekassen en tunnels op maat, schermhallen en fruitoverkappingen. Beide bedrijven opereren zelfstandig en zijn vooral actief in Nederland en de Duitstalige markt, maar bedienen ook markten tot ver buiten Europa, zoals bijvoorbeeld Japan en Midden-America.
 
ExpoSE vindt plaats op 17 en 18 november in de Messe in Karlsruhe. Het is een beurs die zich vooral richt op de zacht fruit kweker. VDH Foliekassen en AgrowSer presenteren aldaar hun foliekassen voor aardbeien, frambozen en bramen.


Reacties (1)

L de Moor at 16.08.2022

Als bloemist vraag ik mijn eigen af of de buitenlandse bezoekers geregistreerd worden. Het is wel relevant om te weten of de FLORIADE de MEGA investering waard is om dingen te laten zien die al jaren lang toegepast worden.

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Geslaagde Horti Experience

Al weer voor de achtste keer bezochten de buitenlandse Royal Brinkman medewerkers deze week het hoofdkantoor...