Kijkje achter schermen van Logiescentrum Agriport

Kijkje achter schermen van Logiescentrum Agriport

Uitzendbureau NL Jobs doet mee met de Kom Binnen bij Bedrijven Dagen, zo laat Vincent Jansen (tevens blogger op Goedemorgen) weten op LinkedIn. "Tijdens deze dagen heten wij iedereen van harte welkom op onze woonlocatie ‘Logiescentrum Agriport’ in Middenmeer, dat huisvesting biedt aan 360 arbeidsmigranten."

"Er is de laatste tijd veel te doen om huisvesting van arbeidsmigranten. Deze zou over het algemeen slecht, onhygiënisch, erbarmelijk, te klein, onveilig én bovendien illegaal zijn. Natuurlijk komt dit (helaas) voor, maar dit betreft huisvesting die wordt gebruikt/misbruikt door malafide uitzendbureaus. Wij laten graag zien hoe het ook anders kan", aldus Jansen.

Logiescentrum Agriport is gerealiseerd in 2019 en telt 180 kamers voor 2 personen. Deze kamers zijn stuk voor stuk modern ingericht en uitgerust met een eigen badkamer, keuken, slaapkamer en huiskamer. De locatie wordt ecologisch verwarmd via ECW Energy en beschikt o.a. over een eigen supermarkt. "Tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen leiden wij je rond en vertellen we graag hoe de locatie beheerd wordt. Ook vertellen we je graag wie wij zijn, waar we voor staan en hoe we werken. NL Jobs is een professioneel uitzendbureau die SNA en SNF gecertificeerd is, lid is van de ABU en die alles in werking zet om het de arbeidsmigrant zo comfortabel mogelijk te maken. Wij zijn dan ook trots op ons bedrijf en laten dat graag zien."

Klik hier om je aan te melden

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie