The Orchid Growers werkt samen met kledingmerk

The Orchid Growers werkt samen met kledingmerk

Mimesis en A fish named Fred. Twee merken van Hollandse bodem met een drive om te verbinden, verrassen en inspireren. De één met orchideeën en de ander met kleding. Zij vonden elkaar en starten nu een unieke samenwerking.

Deze zomer staat de kledingcollectie van het fashionmerk A fish named Fred in het teken van Brazil. “Wie denkt aan Brazil, denkt aan tropische en kleurrijke sferen. Daar horen natuurlijk orchideeën bij”, aldus Henk de Jong, commercieel manager bij The Orchid Growers. “Samen met Fred hebben we een exclusieve orchideeënprint ontworpen voor hun fashionitems. Deze vind je straks terug op hun polo’s, welke deze zomer in de winkels hangen.”
 
Ook de Mimesis-orchideeën van The Orchid Growers zijn letterlijk in het nieuwe jasje gestoken. Henk de Jong: “Zie het als een collectors item, welke beperkt verkrijgbaar is op Floriday en in onze Orchid Store. Vanaf begin maart is het concept ook te vinden bij twee tuincentra in Limburg.”
 
De samenwerking is ontstaan uit een gezamenlijke drive om te verrassen en inspireren. Henk de Jong: “Wij willen graag een jongere doelgroep enthousiasmeren voor onze orchideeën. Daarvoor moet je soms een beetje buiten de gebaande paden denken. Bovendien kunnen wij een hoop leren uit de fashionwereld die vaak voorop loopt als het gaat om trends en marketing.”

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie