Bestel kaarten voor IPM

Bestel kaarten voor IPM

Ontdek de laatste trends en innovaties op de 40e editie van IPM Essen, internationaal de toonaangevende vakbeurs op het gebied van tuinbouw en plantinnovaties. De beurs vindt deze keer plaats van 23 tot en met 26 januari 2024.

Meer dan 1500 exposanten uit zo’n 45 landen presenteren hun innovatieve producten en diensten aan kwekers, veredelaars, inkopers en toeleveranciers. De beurs trekt jaarlijks meer dan 50.000 bezoekers en geldt als dé ontmoetingsplek voor iedereen uit de wereld van bloemen en planten. Thema dit jaar is ‘Our heart beats green!’, waarbij klimaatverandering en duurzaamheid een belangrijke rol spelen. "Geen andere beurs biedt daarnaast zoveel plantendiversiteit en plantinnovaties als IPM Essen", aldus Royal FloraHolland.

Ook de Nederlandse sierteeltsector is goed vertegenwoordigd. In een collectief Royal FloraHolland-paviljoen vormen Nederlandse en internationale kwekers van planten en snijbloemen een mooie presentatie van wat onze sector en de marktplaats te bieden hebben. In het paviljoen presenteren zich ook de winnaars van de Glazen Tulp Award en de Greenovation Award. "Er is dus genoeg te zien! Kom langs om kennis en inspiratie op te doen, of in gesprek te gaan onder het genot van een goede kop koffie van onze barista. Let op: de beurs is uitsluitend te bezoeken door vakpubliek. Bestel hier je kaarten."

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie