Bruisend bloemen- en plantenplein op Trendz

Bruisend bloemen- en plantenplein op Trendz

Groenprofessionals zijn van harte welkom op het Bloemen- en Plantenplein tijdens de vakbeurs Trendz in Gorinchem, van zondag 14 tot en met dinsdag 16 januari. In fleurige stands van VBW, Plantion, Groothandelscentrum Plantion, Smithers-Oasis, Jodeco Glass en Bloem en Blad (de bloemistenlounge) en met een afwisselend programma op het bloemistenpodium worden bezoekers meegenomen in trends en uitdagingen in de sierteelt. Toegang en deelname zijn gratis, na registratie bij Trendz.

De initiatiefnemers van het bruisende Bloemen- en Plantenplein hebben voor bezoekers een aantrekkelijk podiumprogramma in petto. Dit begint al meteen op zondagmiddag met een presentatie over duurzaamheid, een van de belangrijkste thema’s voor sierteelt en consument op dit moment. Het is het startsein voor drie dagen inhoudelijke en inspirerende activiteiten.

Programma
Zo organiseert VBW een aantal informatieve bijeenkomsten over het starten en stoppen van een zaak. ‘Plant dad’ Jay Kusters geeft een presentatie over planten en interieur. Smithers-Oasis laat zien hoe je met afbreekbare ondergronden de mooiste bloemstukken kunt maken. Een glasblazer maakt sierlijke vazen en nodigt deelnemers uit ook een poging te wagen. En bloemstyliste Melissa Smedes demonstreert haar talent als bloemstyliste.  

NK Floral Art
Nog een extra reden voor groenprofessionals om de beurs te bezoeken, is het NK Floral Art. Negen finalisten strijden op zondag en maandag om de Nederlandse titel, die recht geeft op deelname aan het WK 2025 in Den Haag. Het complete beursprogramma is te vinden op de website van Trendz.

Over Trendz
Vakbeurs Trendz is het grootste en meest complete inspiratie- en inkoopmoment voor de retailer op het gebied van home decoration & lifestyle. De beurs vindt plaats in het voorjaar en najaar en trekt in drie dagen duizenden bezoekers in de segmenten home decoration, outdoor & flowers, table & kitchenware, home linen, gifts & gadgets, fashion, accessoires, jewelry and beauty, stationery & office en kids.

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie