Eerste Sion Open evenement in Canada

Eerste Sion Open evenement in Canada

In Nederland organiseert Sion al jaren Sion Open: het welbekend open huis met afsluitend spectaculair diner. Afgelopen week vond de eerste editie in Edmonton, Canada plaats bij Bevo Farms. Voor de Noord-Amerikaanse Phalaenopsiskwekers begon de dag met een rondleiding door de innovatieve gesloten kas van Bevo Farms en was er een mogelijkheid om het Sion Young Plants assortiment te bewonderen. ’s Avonds konden de genodigden genieten van de ‘Topmodel Show’ onder het genot van een culinair diner.

Tijdens het evenement kregen Noord-Amerikaanse kwekers en de Nederlandse en Braziliaanse klanten van Sion uitgebreid de kans om de nieuwe Phalaenopsislocatie te bekijken. Tijdens de rondleiding werden alle nieuwste productietechnieken van het gesloten telen getoond. Zoals bijvoorbeeld de volledig afgesloten kas zonder luchtramen, wat zorgt voor gecontroleerde lucht- en vochtkwaliteit en uitstekende hygiëne. Daarnaast werden veel van Sion Young Plants variëteiten gepresenteerd, waaronder Topmodels, New Arrivals en variëteiten van de "Breeders in the spotlight".

Enerverende avond
's Avonds verplaatste de bijeenkomst zich naar het Royal Hotel, waar het exclusieve gezelschap van 70 man, presentaties kregen van Sion & Bevo, evenals van Kubo, over de toekomst van de kassenbouw. Tijdens deze bijeenkomst genoten de aanwezigen van een voortreffelijk culinair diner. Natuurlijk liet Sion zien dat ze groots kunnen uitpakken, en dat deden ze ook. Ze presenteerden namelijk hun ‘Top Models’ variëteiten op een buitengewoon unieke manier: door middel van een heuse Topmodel Show!

Over Sion Young Plants en Bevo Farms
In mei 2022 zijn Sion Young Plants en Bevo Farms een exclusieve samenwerking aangegaan voor de vermeerdering van Phalaenopsis. Bevo Farms is een kwekerij die een scala aan producten produceert, waaronder bloeiende planten en diverse jonge groenteplanten en brengt meer dan 35 jaar ervaring met zich mee. De locatie in Edmonton is uitgerust met een reeks ultramoderne faciliteiten. De kas is bijvoorbeeld volledig afgesloten, zonder ventilatieopeningen, en alle producten staan op tafels op dichte betonnen vloeren, wat een gecontroleerde lucht- en vochtkwaliteit en uitstekende hygiëne garandeert. De vermeerdering van de planten vindt ook lokaal plaats, in het Noord-Amerikaanse laboratorium. Sion Young Plants is een van de internationale topkwekers en vermeerderaars van Phalaenopsis. Sion Young Plants biedt een uitgebreid assortiment en marketing- en verkoopexpertise.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie