Exporteurs verrast op Orchid Inspiration Days

Exporteurs verrast op Orchid Inspiration Days

De 8e editie van Orchid Inspiration Days zit erop. Maar liefst dertien orchideeënkwekers openden dit jaar hun deuren om klanten en eindklanten te inspireren met hun unieke producten en verhalen. Afgelopen donderdag werd deze editie feestelijk afgerond met een bezoek aan twee exporteurs.

Een uniek aspect van dit evenement is dat het de mogelijkheid biedt om in een korte periode een groot aantal belangrijke spelers uit de orchideeënmarkt te bezoeken. Hierdoor kunnen klanten en eindklanten een grote variëteit aan orchideeën verkennen. De collectie varieert van Phalaenopsis in alle vormen, kleuren en maten tot de meest bijzondere exclusieve orchideeënsoorten. Maar niet alleen het assortiment zelf staat gedurende dit evenement centraal. De deelnemende bedrijven inspireren hun bezoekers ook op het gebied van trends, (winkel)concepten, bedrijfstechnieken en duurzaamheid. “Wij ervaren Orchid Inspiration Days elk jaar als heel positief, onder andere omdat het zo’n compleet aanbod biedt van verschillende soorten orchideeën. Daarnaast verlaagt het evenement de drempel om ook eens langs te gaan bij bedrijven waar je nog geen zaken mee doet en dat vinden wij erg waardevol” aldus Rudolf van der Ende van Blume2000.

Blijk van waardering
De dertien deelnemende bedrijven van Orchid Inspiration Days besteden ieder jaar opnieuw veel tijd en aandacht aan het evenement. Ze waarderen het dan ook enorm dat zowel nationale als internationale (eind)klanten gedurende het evenement de moeite nemen om een bezoek te brengen aan hun kwekerij. Exporteurs Noviflora en Moterra/Floréac hebben zelfs alle dertien deelnemende bedrijven van Orchid Inspiration Days 2024 bezocht. Als blijk van waardering werden zij daarom vorige week verrast met een ijscokar.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie