Green Future Hub belicht ontwikkelingen sector

Green Future Hub belicht ontwikkelingen sector

Nieuw op de beursvloer van PLANTARIUM|GROEN-Direkt is de Green Future Hub. “Dit is de plek waar we elke beurseditie aandacht besteden aan de toekomst en ontwikkelingen in de sector, zowel voor de kwekers als voor de handelsketen”, zegt beursmanager Marjolein Wieckardt. Tijdens de komende voorjaarseditie staat de Green Future Hub in het teken van Veenarm / Low Peat. Sluiten grenzen voor niet veenvrij geteelde producten? Heeft veenvrij impact op de productkwaliteit en -prijs? De Green Future Hub biedt ruimte om over deze vragen in gesprek te gaan met deskundigen, tijdens de Voorjaarseditie van PLANTARIUM|GROEN-Direkt op 6 en 7 februari.

Marjolein Wieckardt: “Met het thema Veenarm delen Anthos en Delphy hun kennis over de regelgeving, zowel nationaal als internationaal, en worden de mogelijkheden van het kweken in veenarme mengsels toegelicht. Uiteraard te midden van de producten van onze exposanten die al ervaring hebben opgedaan met veenarm en veenvrij kweken.” Bezoekers en exposanten kunnen beide beursdagen terecht op de Green Future Hub. Van 12:30 tot 13:30 uur gaan de specialisten met elkaar en met het publiek in gesprek in de inloop-vragensessies. Dit is het ideale moment voor kwekers, groothandel en retail om zich te laten voorlichten over de impact op de teelt en de handel van veenarm of veenvrij geteelde boomkwekerijproducten.
 
Groene uitgeverijen
De twee groene vakbladuitgeverijen, NWST en Hortipoint, zijn ook aanwezig op de Green Future Hub. In de Groene Keet van NWST worden podcasts rondom het thema Veenarm opgenomen. Hortipoint test de kennis van exposanten en bezoekers. Uiteraard gebruiken de redacties alle input om artikelen te schrijven die zowel online als in de vakbladen worden gepubliceerd.
 
De voorjaarseditie van PLANTARIUM|GROEN-Direkt, the Green Retail Fair vindt plaats op 6 en 7 februari 2024. Met meer dan 170 exposanten en de 5000 monsterlagen op de GROEN-Direkt Voorjaarsbeurs, is de beurs dé aftrap van het nieuwe tuinplantenseizoen. Bij iedere groenprofessional mag deze beurs niet in de agenda ontbreken!
De beurs is geopend van 7 tot 17 uur (op woensdag tot 16 uur). Kijk voor meer informatie en registratie van je bezoek op de website plantariumgroendirekt.nl.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie