Groenbeurs klaar voor start

Groenbeurs klaar voor start

Met nog krap een maand te gaan zet de organisatie van PLANTARIUM|GROEN-Direkt de laatste voorbereidingen in. Exposanten zijn druk bezig met het vullen van hun profielen op de website, de plattegrond is gemaakt en het uitzetten van de contouren op de beursvloer gaat beginnen. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de invulling van het trendplein. “Ik ga nog niet te veel prijsgeven, maar we verwachten dat het echt een hotspot op de beurs wordt", zegt beursmanager Marjolein Wieckardt.

PLANTARIUM|GROEN-Direkt is tot de laatste vierkante meter bezet. Met meer dan 160 kwekersstands en de 5000 monsterlagen op de GROEN-Direkt Voorjaarsbeurs is de voorjaarseditie dé aftrap van het nieuwe tuinplantenseizoen. Bedrijven met interesse voor standruimte komen op een wachtlijst, voor het geval er een standhouder uitvalt.

Trendplein + jong talent
Het trendplein bevindt zich op een centrale plaats op de beursvloer en wordt een groene inspiratieplek voor exposanten, bezoekers en journalisten. Trend- en groenspecialist Romeo Sommers gaat aan de slag met plant-pot combinaties om zo mooie en verrassende trendy producten samen te stellen. In zijn presentaties gaat hij in op de invloed van klimaatveranderingen en hoe we daar zo milieubewust, maar ook trendbewust mee om kunnen gaan. Romeo krijgt daarbij ondersteuning van jong talent. Studenten maken naar zijn voorbeeld ook diverse trendy combinaties. De planten waar Romeo mee werkt worden beschikbaar gesteld door exposanten. Wil je jouw product ook op deze manier in de spotlight zetten, stuur dan een bericht naar info@plantariumgroendirekt.nl.

Bezoekersfavoriet
Bij PLANTARIUM|GROEN-Direkt draait het om tuinplanten en kunnen nieuwigheden niet ontbreken. Daarom wordt er tijdens de voorjaarseditie de keuring Bezoekersfavoriet georganiseerd. Aanmelden voor deze keuring is nog mogelijk! De deelnemende producten aan deze keuring worden direct bij de entree gepresenteerd. Tijdens de beursdagen kunnen de bezoekers hun stem uitbrengen op het product dat in hun ogen het beste nieuwe product is. De uiteindelijke Bezoekersfavoriet wordt op woensdag 8 februari om 14:00 uur feestelijk bekend gemaakt.

“PLANTARIUM|GROEN-Direkt is op 7 en 8 februari 2023 thé place to be waar elke groenprofessional geweest moet zijn. Plan je bezoek en kom zeker even langs bij stand 558, de stand van de beursorganisatie zelf, om kennis te maken en voor een lekkere verrassing”, zo nodigt Marjolein alle bezoekers en deelnemers uit.

PLANTARIUM|GROEN-Direkt, the Green Retail Fair, is samen met de Voorjaars- en Najaarsbeurs van GROEN-Direkt hét ontmoetingsmoment voor groene vakgenoten en leveranciers. De voorjaarseditie vindt plaats op 7 en 8 februari 2023 op en rond de GROEN-Direkt hal op het International Trade Centre in Hazerswoude/Boskoop. De openingstijden zijn op beide dagen van 7 tot 17 uur. De beurs is uitsluitend toegankelijk voor vakbezoekers en na voorregistratie via de website. Parkeren en de entree zijn gratis. Kijk voor meer informatie op de website plantariumgroendirekt.nl.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie