Twee nieuwe deelnemers Orchid Inspiration Days

Twee nieuwe deelnemers Orchid Inspiration Days

Begin juni 2024 wordt Nederland opnieuw ondergedompeld in de betoverende wereld van orchideeën tijdens het jaarlijkse evenement: Orchid Inspiration Days. Voor de negende editie, die plaatsvindt van 5 t/m 14 juni 2024, slaan maar liefst 13 orchideeënspecialisten de handen ineen. Twee nieuwe deelnemers sluiten zich dit jaar aan bij de groep.

Orchid Inspiration Days verwelkomt dit jaar met trots: Lansbergen Orchids en Phalaenova. Beide kwekers brengen een unieke visie en innovatieve benaderingen naar dit inspirerende evenement. Met de aanvulling van Lansbergen Orchids uit De Lier en Phalaenova uit Brielle, kan de internationale vakgerichte klant bij in totaal dertien kwekerijen in Nederland terecht voor de nieuwste variëteiten, verschillende concepten en bovenal om veel inspiratie op te doen. Naast deze nieuwe gezichten kunnen orchideeënliefhebbers een bezoek brengen aan de volgende bedrijven: Ansu, De Hoog Orchids, Geest Potplanten, Green Balanz, Inca Orchids, Levoplant, OK Plant, Opti-flor, Pannekoek Orchideeën, Stolk Flora en The Orchid Growers.

Een voorproefje van Orchid Inspiration Days
Orchid Inspiration Days inspireert! Voor iedereen die geïnteresseerd is in een voorproefje op hét Nederlandse orchideeënevent en op de hoogte wil blijven: op de sociale media-kanalen van Orchid Inspiration Days worden de ontwikkelingen en voorbereidingen voor het event gedeeld.

Orchid Inspiration Days is uitgegroeid tot hét jaarlijkse orchideeën inspiratie evenement van Nederland. Het richt zich op de internationale vakgerichte klant en brengt de nieuwste variëteiten en productconcepten onder de aandacht. Daarnaast biedt het event volop inspiratie op het gebied van de orchidee. Vanaf begin april kunnen geïnteresseerden zich via de website aanmelden voor een bezoek bij de bedrijven. Kijk voor meer informatie op orchidinspirationdays.com.

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie