Ammerlaan Sosef: 'Leuke reacties vanuit vele kanten'

Ammerlaan Sosef: 'Leuke reacties vanuit vele kanten'

Om kwekers en veredelaars te stimuleren om te blijven innoveren heeft Royal FloraHolland de Glazen Tulp Award in het leven geroepen. Een prijs voor de beste marktintroductie op gebied van bloemen en planten. Ammerlaan Sosef BV won afgelopen december met de Celosia Hot Topic Reef in de categorie tuinplanten.

Jeffrey Ammerlaan van Ammerlaan Sosef mag zich sinds december 2022 met recht een gelukkige winnaar van de Glazen Tulp 2023 noemen. Hij belandde meerdere keren al eens in de finale, maar dit jaar won hij ook! Jeffrey: “We hadden het totaal niet verwacht, want we waren in een andere categorie eerder die avond al het podium op geroepen, dus dit was een bijzonder leuke verassing! De banner, oorkonde en Glazen Tulp staan sinds die dag mooi te pronken in onze entree en dat zal nog wel even zo blijven ook!”

Jeffrey heeft geen concrete verwachtingen van zijn Glazen tulp: “We gaan ervan uit dat we door de verkregen aandacht die we al hebben gehad en die we nog gaan creëren het ons mooie handel op gaat leveren, maar wat het concreet gaat opleveren moet natuurlijk nog blijken. Maar naar mijn idee is de prijs goed bekend bij collega’s en kopers, we kregen in ieder geval veel leuke reacties vanuit vele kanten!” Daarbij is men in de sector altijd op zoek naar nieuwe leuke soorten. En dat is ook exact de reden waarom Ammerlaan Sosef zichzelf blijft vernieuwen en nieuwe soorten introduceert.

Win de Glazen Tulp Award 2023-2024
Heb jij een nieuw product ontwikkeld? Ook dit jaar worden de Glazen Tulp Awards uitgereikt aan de beste marktintroductie. Doe mee en meld je hier aan, wie weet win jij dit jaar wel de Glazen Tulp! Aanmelden kan tot 1 juni voor de Glazen Tulp Award 2024. Na 1 juni doe je mee voor de Glazen Tulp Award 2025.

 

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie