Luister de hele dag naar Hortisoccer-updates!

Luister de hele dag naar Hortisoccer-updates!

Vanavond is het zover: dan staat de halve finale op het EK Voetbal tussen Nederland en Engeland op het programma. Op Hortibiz Newsradio hoor je vandaag elk uur tussen 10.00 en 21.00 uur de laatste update van Hortisoccer.

Alle vier de deelnemers die de vier halve finalisten goed voorspelden, voorspelden ook dat Frankrijk er met de cup vandoor zou gaan. Dat betekent dat geen enkele deelnemer aan Hortisoccer 2024 de juiste nummer één heeft voorspeld. De jury van Hortisoccer beslist na de finale wie van de vier deelnemers alsnog in aanmerking komt als winnaar van de leukste voetbalpool van de tuinbouw. Zowel Bianca de Kok van HS Tuinbouw Service als Leo Groenewegen van Kwekerij Natuurlijk Goed voorspelden dat Nederland als verliezend finalist eindigt en het EK Voetbal dus als nummer twee afsluit. Zij verwachten dus ook dat Nederland vanavond gaat winnen van Engeland. Krijgen zij gelijk? Laten we het hopen!
 
Zet je radio vandaag de hele dag op Hortibiz Newsradio om in de sfeer te komen voor vanavond. Tot 21.00 uur hoor je elk uur een update van Hortisoccer. Luister hier mee. En of we nu verliezen of winnen, morgenochtend blikken we in de Hortilounge én KAS Live! op Hortibiz Newsradio uitgebreid terug op de halve finale en hoor je ook weer een update van de Ledgnd Koningvoetbal EK-pool.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie