Addenda presenteert noviteit op IPM

Addenda presenteert noviteit op IPM

Dit jaar trapt Addenda het Campanula seizoen 2023 af tijdens 's werelds toonaangevende vakbeurs voor de tuinbouw: de IPM in Essen. Trots presenteert Addenda de unieke noviteit ‘Campanula Ambella Pink’ aan het internationale publiek. Deze unieke roze vaste plant is een aanvulling op het bestaande assortiment Campanula Ambella in kleuren Intense Purple, White en Lavender.

Campanula Ambella Pink is een vaste plant, bloeit 4-6 weken lang, meerdere keren per jaar en is winterhard. Ambella Pink heeft dezelfde sterke planteigenschappen als andere Campanula's van Addenda, maar nu in een fantastisch nieuwe roze kleur, zo laat Addenda weten.

Addenda is met de nieuwe Campanula Ambella Pink® één van de 13 genomineerden van de Show Your Colour Award 2023. De genomineerden plantconcepten worden gepresenteerd tijdens de IPM in hal 8, in de stand van BIZZ Holland. Hier kunnen alle bezoekers op hun favoriete plant of concept stemmen. Op donderdag 26 januari 2023 wordt de winnaar bekend gemaakt. Ambella Pink dingt ook mee naar de prijs ‘Plant Novelty of IPM 2023’. Deze prijs wordt tijdens de IPM uitgereikt door FGG Förderungsgesellschaft Gartenbau mbH. De Plant Novelty show met inspirerende plantnoviteiten kun je vinden in hal 1A.

Ontdek nieuwe concepten en duurzamer Campanula etiket
In een nieuwe frisse en vrolijke stand presenteert Addenda naast de Ambella Pink een breed en veelzijdig assortiment Campanula Ambella en Adansa. De marketing- en verkoopondersteuning die Addenda biedt aan klanten wordt onder de aandacht gebracht met de Addenda Media Library. Hier kunnen klanten terecht voor het downloaden van prachtige sfeerfotografie en het bestellen van POS- materialen. Ook introduceert Addenda een vernieuwd en duurzaam etiket in 2023 waarmee een verduurzamingsslag wordt bereikt van 40% materiaalbesparing t.o.v. oude etiket en in een geheel nieuwe uitstraling.

Bron:

Deel artikelPaprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Luister terug! Belangrijke tuinbouw podcasts!