Helleborus Star of Love in finaleronde Glazen Tulp

Helleborus Star of Love in finaleronde Glazen Tulp

Dit seizoen heeft Colour your Season de schijnwerpers gericht op hun nieuwe type kruising: de Helleborus Star of Love, en met groot succes! De noviteit heeft indruk gemaakt op de jury en is genomineerd voor de Glazen Tulp Award 2023 in de categorie tuinplanten en behoort tot de laatste 5 genomineerde.

De Helleborus is een echte winterbloeiende plant. De ‘Star of Love’ onderscheidt zich door zijn dieprode bloemen en een mooi contrasterend donkergroen blad. Met uitstekende tuinprestaties, waaronder een rijke bloei en uitzonderlijke winterhardheid, schittert de Helleborus Star of Love als een ware ster. Bovendien is deze Helleborus zeer resistent tegen ziekten en plagen, waardoor hij gemakkelijk te onderhouden is.

De Glazen Tulp Award, georganiseerd door Royal FloraHolland, is een gerenommeerde prijs die de meest innovatieve marktintroducties in de sierteeltsector erkent. De uitreiking vindt plaats op dinsdag 7 november tijdens de Trade Fair Aalsmeer. Colour your Season zal ook aanwezig zijn op de beurs, waar bezoekers naast de genomineerde Helleborus Star of Love ook het andere najaar assortiment ontdekken en de kwekers kunnen ontmoeten.

Colour your Season is een samenwerkingsverband tussen drie gepassioneerde kwekers: Natuurlijk Hopmans, Kwekerij Roest en FlevoFlora. Gezamenlijk bedienen zij de markt onder één label. Kwekerij FlevoFlora is de specialist op het gebied van Helleborus. De Helleborus Star of Love is beschikbaar vanaf week 3 t/m 8 in potmaten 15 en 19 cm. Wees er snel bij want de beschikbaarheid is beperkt.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie