Amazone Plants introduceert Delicata

Amazone Plants introduceert Delicata

Noviteitennieuws van Amazone Plants: Sinds enkele weken levert de anthuriumkweker uit Honselersdijk namelijk de donkerrode Delicata uit. Een bijzondere aanvulling voor het assortiment.

De toevoeging van Delicata aan het aanbod van Amazone Plants, kent een perfecte timing. Haar donkere (bordeaux)rode bloemen passen namelijk perfect bij deze tijd van het jaar, waar het draait om gezelligheid en warme tinten in het interieur. Delicata is extra bijzonder door de kleur van haar blad. Deze is donkergroen, bijna tegen het zwarte aan en straalt daardoor nog meer luxe en exclusiviteit uit. De plant heeft een koude tolerantie bij 7°C en zowel de bladeren als de bloemen houden hun kleur goed, vooral onder warme omstandigheden. Amazone Plants teelt Delicata in potmaat 17cm en levert deze natuurlijk uit in Amazone Plants verpakking.

Amazone Plants kwaliteit
Meerdere keren per jaar gaat Amazone Plants op zoek naar noviteiten om haar assortiment mee te verbreden. En, dat is soms gemakkelijker gezegd dan gedaan. Er komt namelijk veel precisie en tijd kijken bij het uittesten van een nieuw ras. Een nieuw ras moet namelijk mee kunnen draaien in het bestaande teeltklimaat en qua specificaties voldoen aan de topkwaliteit waar Amazone Plants om bekend staat. Delicata is volledig geslaagd voor deze test én heeft dus haar plekje in het assortiment verdiend. Amazone Plants staat bekend om haar grootbloemige anthuriums van hoogwaardige kwaliteit, die zij kweekt in potmaat 9, 12, 14 en 17cm. Het gehele assortiment kun je bekijken via Floriday.

Amazone Plants uit Honselersdijk is een moderne Anthuriumkwekerij die voldoet aan de hoogste eisen voor het optimaal telen van een grote diversiteit kwaliteitsanthuriums. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Strategisch gelegen op een steenworp afstand van Royal FloraHolland Naaldwijk, levert Amazone Plants achttien soorten Anthurium in potmaat 12, 14, 17 en nu ook 9cm. Voor meer informatie: www.amazoneplants.nl

 

Bron:

Deel artikelPaprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Luister terug! Belangrijke tuinbouw podcasts!