CELObrate with Celosia!

CELObrate with Celosia!

Elk jaar bedenken Royal Van Zanten, House & Garden (WPK) en Potplantenkwekerij Ammerlaan-Sosef een opvallende actie met de Deep Purple Celosia. Dit jaar stond niet alleen de Deep Purple centraal, maar ook de gehele celosia-familie.

De opvallende celosia is namelijk veelzijdig in zowel bloemvorm als kleur en daardoor uitstekend geschikt voor iedere viering. Om het vieren met celosia onder de aandacht te brengen bij onze relaties, brachten Ammerlaan-Sosef en House & Garden een feestelijk bezoekje aan hun handelspartners en relaties, geheel in het thema: Let’s CELObrate with Celosia!

Met kleurrijke ballonnen, serpentine en traktaties werden de relaties op hun kantoor verrast. Bij een feestje hoort natuurlijk een cadeau, en dat kregen ze! Een prachtige pot gevuld met planten van Ammerlaan-Sosef en House & Garden. Maar er was ook een levensgroot cadeau! Op paarse hakken kwam het cadeau de ruimte binnen onder begeleiding van een spannend muziekje. En wie erin zat… tja… dat mag je zelf invullen.

De mannen lieten ook een traktatie achter in de vorm van gevulde snoeppotten, zodat iedereen nog kan nagenieten van dit verrassende feestje! Het leven is een feest, maar je moet wel zelf de celosia’s neerzetten. Let’s CELObrate together en kom ons bezoeken tijdens de FlowerTrials bij Royal van Zanten. Van 11 t/m 14 juni, Rijshornstraat 205 in Rijsenhout.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meest gelezen