Dromen van het voorjaar

Dromen van het voorjaar

Tijd voor kleur in de tuin! Het seizoen van Armeria Dreameria is van start gegaan. Deze kleurrijke, vaste plant is vanaf heden beschikbaar bij IJzelenberg Plants, FN Kempen en Van Woudenberg Tuinplanten. Met haar pompon-vormige bloemen een tuinplant om bij weg te dromen.

Afgelopen week hebben we voor het eerst weer mogen genieten van het voorjaarszonnetje. Tegelijkertijd met deze eerste zonnestralen, is ook Armeria Dreameria weer beschikbaar. Deze winterharde tuinbloeier zorgt jaar in jaar uit voor kleur in de tuin. Haar pompon-vormige bloemen steken sterk af tegen het frisgroene, sterke blad en zijn een traktatie voor bijen en vlinders. Dreameria® is in drie variëteiten beschikbaar: Dream Clouds (wit), Daydream (hard roze) en Sweet Dreams (lila roze).   
 
Lang plezier
Armeria Dreameria is een vaste plant, maar niet zomaar één. Ze bloeit namelijk van vorst tot vorst: Ze komt in bloei in het vroege voorjaar en blijft tot laat in de herfst nieuwe bloemen maken. Daarnaast is Dreameria extreem winterhard, ze weerstaat temperaturen van maar liefst -30 ⁰C en blijft daarnaast ook groen in de winter. De ideale tuinplant voor de consument, want men kan eindeloos van Dreameria blijven genieten. Dreameria® kan zowel in een pot op het terras, als in de vollegrond geplant worden. In de vollegrond zal zij na een tijd uitgroeien tot heuse bodembedekker.  
 
Beschikbaarheid
Ook dromen van het voorjaar? Armeria Dreameria is vanaf heden weer beschikbaar. Aankomende weken wordt ook de consument enthousiast gemaakt om met Dreameria aan de slag te gaan. De vrolijke bloeier wordt namelijk gepromoot in het televisieprogramma de Grote Tuinverbouwing. Dreameria wordt in Nederland door een drietal kwekers geteeld: IJzelenberg Plants (12cm), FN Kempen (15cm) en Van Woudenberg Tuinplanten (17 en 19 cm). Bekijk het actuele aanbod via Floriday. Dreameria is een product van veredelaar Florensis. 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie