Mixt Creations verrast met Limited Creations

Mixt Creations verrast met Limited Creations

Mixt Creations in Aalsmeer levert al tien jaar hoogwaardige plantarrangementen door heel Europa onder het label Plant Creations. De slogan van Mixt Creations luidt: The green gift that makes you smile. Omdat Mixt Creations naast een glimlach ook graag zorgt voor een verrassing, introduceert het bedrijf de nieuwe lijn Limited Creations.

Onder de naam Limited Creations wordt iedere maand een nieuwe serie verrassende en hoogwaardige cadeaus uitgebracht voor het hogere segment. In een beperkte oplage, zoals de naam al zegt. De Limited Creations-arrangementen kenmerken zich door de combinatie van speciale planten en fraaie, onderscheidende potten in de nieuwe trendkleuren.

De eerste serie Limited Gold Creations is per direct leverbaar, de serie Limited Blue Creations volgt spoedig. Daarna komt Mixt Creations iedere maand met een nieuwe serie Limited Creations, die zorgen voor een verrassing én een glimlach.

Onder het label Plant Creations ontwerpt Mixt Creations al tien jaar plantarrangementen die consumenten in binnen- en buitenland een glimlach bezorgen. Mixt Creations vaart daarbij een geheel eigen koers, afwijkend van wat gangbaar is. De focus ligt op het midden- en hoge segment; de arrangementen bestaan uit natuurlijke materialen en hebben een luxe uitstraling. De producten worden in huis ontworpen en met de hand gemaakt. Mixt Creations baseert de collecties op de laatste trends en de wensen van de klant.

 

Bron:

Deel artikelPaprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Luister terug! Belangrijke tuinbouw podcasts!