Nieuw in 2023: Supply Chain Traineeship

Nieuw in 2023: Supply Chain Traineeship

Klaar met jouw Supply Chain studie of net begonnen met werken in de Food & Flower industrie, maar wil je je graag verder ontwikkelen? Ga aan de slag in één van de meest dynamische en innovatieve sectoren wereldwijd. Het nieuwe HortiHeroes Supply Chain Traineeship is een actiegericht programma van twee jaar dat ambitieuze professionals uit de Food & Flower industrie of net afgestudeerden leert een organisatie van binnenuit te vernieuwen en klaar te maken voor de toekomst.

De Supply Chain is een dikke rode draad in de Food & Flower industrie. Er wordt gewerkt met verse producten die onder alle omstandigheden en uitdagingen zo snel mogelijk bij de klant terecht moeten komen, nationaal en internationaal.

"Met het Supply Chain Traineeship maak jij op laagdrempelige wijze kennis met deze boeiende en bloeiende sector. Het Supply Chain Traineeship is een uniek programma van 2 jaar, ontwikkeld door HortiHeroes, in samenwerking met met belangrijke partijen en bedrijven uit de sector. Tijdens het programma roteer je 8 maanden op drie strategische, innovatieve projecten bij diverse bedrijven in de Food & Flower industrie. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal in ons programma. Daarom neem je tegelijkertijd deel aan ons Future Leadership Programma, om jouw persoonlijke en professionele skills verder te ontwikkelen."

Meer weten? Lees het hier.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie