CEO-wissel bij Chrysal

CEO-wissel bij Chrysal

Per 13 februari treedt de huidige CEO Peter Vriends terug. Peter is ruim 5 jaar actief geweest bij Chrysal en heeft de overname van het bedrijf door OAT geleid en was de afgelopen jaren de drijvende kracht achter de groei van het bedrijf.

Met het terugtreden van Peter Vriends is Remko Muntinga benoemd tot CEO van Chrysal International. Remko is sinds 2014 actief als Operations director en later als Chief Operating Officer binnen Chrysal waarbij hij o.a. verantwoordelijk was voor de implementatie van de strategie. Hij deed daarvoor ruime werkervaring op bij het bedrijf KraftHeinz waar hij verschillende senior posities in binnen- en buitenland heeft bekleed. Remko is afgestudeerd aan de Wageningen Universiteit en heeft verschillende management opleidingen gevolgd waaronder die bij Insead Fontaineblau.
 
Peter Vriends: “in de afgelopen 5 jaar heeft ons bedrijf een indrukwekkende groei doorgemaakt en zijn belangrijke stappen gezet op het gebied van duurzaamheid. Met Remko hebben we een vertrouwde en sterke opvolger die kan zorgen voor continuïteit en groei binnen Chrysal met een sterke focus op duurzaamheid. Ik heb Remko leren kennen als een gedreven en resultaatgerichte people manager. Met zijn passie voor duurzaamheid en continuous improvement kan hij een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere groei van Chrysal.”
 
Remko Muntinga: “Ik wil Peter enorm bedanken voor zijn leiderschap in de afgelopen jaren en bewonder zijn keuze om te kiezen voor life and not work! Voor mij is de definitie van een CEO niet alleen die van Chief Executive Officer, maar ook die van Chief Engagement Officer. Ik kijk ernaar uit om samen met alle stakeholders intensiever samen te werken en een versnelling aan te brengen om onze bloemenketen nog duurzamer te maken. Met onze producten en services en ons wereldwijde team van gepassioneerde experts kunnen we nog meer waarde toevoegen voor onze klanten en strategische partners naast de vertrouwde ongeëvenaarde leverbetrouwbaarheid.”

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie