Nieuwe accountmanager Klasmann-Deilmann

Nieuwe accountmanager Klasmann-Deilmann

Afgelopen 1 april is Maud van Well gestart als accountmanager Zuid-Nederland bij Klasmann-Deilmann Benelux. Zij gaat in Zuid-Nederland voor de substraatproducent aan de slag als contactpersoon in zachtfruit en boomkwekerij.

De 24-jarige Van Well woont in het Limburgse Wanssum, nabij Venray en Horst, en is aan de HAS Hogeschool in Venlo opgeleid in toegepaste Biologie. Hier heeft Maud de basis gelegd voor een brede interesse in de tuinbouwsector.  Ze is na haar opleiding begonnen als teeltadviseur in zachtfruit. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als teeltadviseur was Maud toe aan een volgende stap. Die uitdaging vindt ze bij Klasmann-Deilmann, waar ze zich verder kan ontwikkelen.

Maud brengt vanuit haar opleiding en eerdere werkervaring brede teeltkennis mee naar Klasmann-Deilmann. "De start bij Klasmann-Deilmann is zoals je hoopt aan een nieuwe baan te beginnen. De kennismaking met collega’s en de eerste klanten gaat plezierig. De komende maanden staan in het teken van interne opleiding en het beter leren kennen van de klanten van Klasmann-Deilmann in Zuid-Nederland", aldus Maud van Well.

Enorme ontwikkelingen
Ze ziet een mooie uitdaging in het zich eigen maken van de substraat-wereld: "Met een aantal van mijn nieuwe collega’s ben ik al op pad geweest om ook de vragen en uitdagingen van de markt goed te leren kennen. De substraatsector staat voor enorme ontwikkelingen op het gebied van de zoektocht naar geschikte, duurzaam geproduceerde alternatieve grondstoffen. Ik grijp deze uitdaging graag met beide handen aan en heb er het volle vertrouwen in dat Klasmann-Deilmann de oplossingen in huis heeft voor de telers in het zuiden van Nederland."

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie