Maurice Wubben Programma Manager Robocrops

Maurice Wubben Programma Manager Robocrops

Robocrops, het toonaangevende consortium in de glastuinbouwsector, kondigt met genoegen de benoeming aan van Maurice Wubben als de nieuwe Programma Manager. Maurice Wubben zal per direct de rol op zich nemen en volgt hiermee Brenda van den Berg op.

Met een uitgebreide ervaring in de glastuinbouwsector en expertise op het gebied van programma management, zal Maurice Wubben een cruciale rol spelen in de verdere ontwikkeling van Robocrops en het versterken van de samenwerking tussen technologiebedrijven, telers en andere belanghebbenden.

Voordat hij bij Robocrops kwam, heeft Maurice Wubben diverse functies bekleed binnen de glastuinbouwsector, waarbij hij zich heeft onderscheiden door zijn aanpakkersmentaliteit en zijn mensenkennis. Zijn passie voor de glastuinbouw en zijn vermogen om mensen en ideeën te verbinden maken hem de ideale kandidaat voor de rol van Programma Manager bij Robocrops.

Als Programma Manager zal Maurice Wubben zich actief bezighouden met het ophalen van digitaliserings- en automatiseringsvraagstukken bij producerende bedrijven in de glastuinbouwsector. Hij zal deze vraagstukken een stap verder brengen in de ontwikkeling, door samen te werken met technologiebedrijven en andere partners binnen het Robocrops-netwerk.

“Ik ben vereerd om de rol van Programma Manager bij Robocrops te mogen vervullen”, zegt Maurice Wubben. “Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het team en alle belanghebbenden in de sector om bij te dragen aan de verdere groei en innovatie van de glastuinbouw.”

Robocrops wil Brenda van den Berg bedanken voor haar toewijding en bijdragen als Programma Manager en wenst haar veel succes in haar toekomstige ondernemingen.

Over Robocrops
Robocrops is een consortium met partners als FME, InnovationQuarter, World Horti Center en Tomatoworld en fungeert als het onafhankelijke loket met de missie om technologie en telers met elkaar in een ecosyteem te verbinden, innovaties op het gebied van digitalisering en robotisering te stimuleren en strategische ondersteuning te bieden.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie