20-jarig jubileum gevierd met verbeterde service

20-jarig jubileum gevierd met verbeterde service

Elke teler of toeleverancier heeft wel eens iets gekocht of verkocht op de grootste marktplaats ter wereld als het gaat om gebruikte tuinbouwmachines en -materialen. Het is vandaag de 20e verjaardag van Tuinbouwmarktplaats en uiteraard wordt dat gevierd.

Makkelijker en overzichtelijker voor telers
Vanaf vandaag is het voor telers nog makkelijker en overzichtelijker om advertenties te plaatsen. Het handelsplatform stapt namelijk af van het systeem met credits en biedt voortaan de keuze uit een aantal heldere deals. Het plaatsen van advertenties door telers is daardoor sneller, gemakkelijker en bij afname van meerdere advertenties zelfs ook goedkoper. Tuinbouwmarktplaats maakt onderscheid in prijs voor het plaatsen van advertenties, telers met schuuropruimers of bijvoorbeeld machines en materialen beschikbaar door vervanging of bedrijfsbeëindiging, betalen een aanzienlijk goedkoper tarief dan handelaren, toeleveranciers of fabrikanten.
 
De Nederlandse site wordt ondertussen bezocht door telers en handelaren uit meer dan tachtig landen en de gemiddelde tijd dat bezoekers op de site verblijven is van 3,24 minuten in 2014 gestegen naar 4,12 minuten in 2024.
 
Met ingang van vandaag blijven geplaatste advertenties van telers vier weken actief op Tuinbouwmarktplaats. Drie dagen voor het verstrijken van deze periode krijgt men per mail een herinnering met de vraag of de advertentie ook de volgende vier weken nog actief moet blijven. Zonder reactie wordt de advertentie automatisch verwijderd. “Op deze manier blijft Tuinbouwmarktplaats een perfect en actueel aanbod bieden”, zo geeft Aad Tijsen, uitgeefdirecteur bij Hortibiz News & Media aan. “Telers die nog in het bezit zijn van een credits kunnen deze natuurlijk gewoon nog opmaken volgens het oude systeem.”
 
Bezoek hier Tuinbouwmarktplaats

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie