Partnerschap Artechno en Gold Leaf Technologies

Partnerschap Artechno en Gold Leaf Technologies

Vertical farming wint wereldwijd aan populariteit, niet alleen bij telers maar ook bij onderzoeksinstellingen. Om deze opkomende markt zo goed mogelijk te bedienen, gaan Artechno Growsystems en Gold Leaf Technologies een speciaal partnerschap aan.

Gold Leaf Technologies is een Canadees landbouwbedrijf dat complete oplossingen biedt op het gebied van LED-verlichting, automatisering, sensorgebaseerde technologie en nnovatieve landbouwtechnologieën en -apparatuur. Het bedrijf biedt oplossingen voor kassen, vertical farms en onderzoeksfaciliteiten om telers te helpen de efficiëntie te verbeteren. Het bedrijf werkt nauw samen met zijn klanten en biedt begeleiding en professioneel advies om tot oplossingen op maat te komen.

Artechno Growsystems levert kant-en-klare vertical farming-oplossingen. In de AVF+ fabrieken van het bedrijf groeien de planten het hele jaar door van zaaien tot verpakken onder perfecte omstandigheden. In dit continue proces zijn de input en output elke dag hetzelfde. De AVF+ Junior is een innovatief vertical farming-systeem van Artechno Growsystems. Het systeem is ontworpen voor gewasonderzoek en om te innoveren en teeltrecepten te creëren voor gewassen die geschikt zijn voor vertical farming.

"In deze samenwerking zal Gold Leaf Technologies de AVF+ Junior-cellen van Artechno Growsystems aanbieden aan Canadese universiteiten en hogescholen, om de vaardigheidskloof voor de volgende generatie vertical farmers te overbruggen. Bij deze onderwijsinstellingen zijn studenten gewend om met groeicellen te werken, maar de AVF+ Junior brengt de technologie naar een nieuw niveau. Gold Leaf Technologies en Artechno Growsystems bieden Canadese studenten de mogelijkheid om met de meest innovatieve technologieën te werken en een basis te leggen voor hun toekomstige carrière."

Bron:

Deel artikelPaprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Luister terug! Belangrijke tuinbouw podcasts!